Koningshof 2, Koudekerke

Wonen in Koningshof 2, dat wordt comfortabel wonen in de duurzaamste wijk van Koudekerke.

Duurzame toekomst

Koningshof 2 wordt de duurzaamste wijk van Koudekerke. Dankzij duurzame elementen in de woning wordt comfortabel wonen met een laag energieverbruik hier de standaard.

Divers woningaanbod

In Koningshof 2 vind je zowel huur- als koopwoningen. De invulling van het plan en het aanbod van de woningen is mede afhankelijk van jouw woonwensen. Denk je met ons mee?

Start verkoop

Het is nog niet bekend wanneer de verkoop start, schrijf je in als belangstellende en blijf op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en start verkoop.

Koningshof 2, de duurzaamste wijk van Koudekerke

Koningshof 2, de duurzaamste wijk van Koudekerke

Koningshof 2 belooft een van de meest geliefde wijken van Koudekerke te worden. Dankzij duurzame elementen die worden meegenomen in de ontwikkeling is het hier straks comfortabel wonen. Een laag energieverbruik wordt de standaard. Niet alleen de woningen worden duurzaam, ook de omgeving richten we een duurzame manier in. Denk aan veel groen, waterberging en natuurlijke materialen in de omgeving.

Koningshof 2 verschijnt aan de rand van Koudekerke. Het dorp is, met ruim 3.425 inwoners, de grootste kern van de gemeente Veere. Je vindt er veel voorzieningen, zoals twee basisscholen, een sporthal, een breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien zijn de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek hier praktisch je achtertuin!

De exacte invulling van het plan en het aanbod, wordt mede bepaald door jouw woonwensen. Schrijf je dus snel in als geïnteresseerde. Dan hoor je als eerste wanneer je mee kunt denken over bijvoorbeeld duurzaamheid.

Ja, ik meld me aan

Meedenken over Koningshof 2?

Als toekomstige bewoner van Koningshof 2 heb je de kans om actief bij te dragen aan de vormgeving van deze veelbelovende woonwijk, waar comfort, duurzaamheid en natuurlijke schoonheid samenkomen. De exacte invulling van Koningshof 2 wordt namelijk mede bepaald door de (woon)wensen van haar toekomstige bewoners. Meld je aan als geïnteresseerde en denk met ons mee.

Nieuws

Blog
Geslaagde participatieronde voor woningbouwplan Koningshof II in Koudekerke
01-03-24 Lees meer
Blog
AM Zeeland en Bouwgroep Peters onderzoeken mogelijkheid Koningshof 2
07-12-23 Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe kun je aangeven dat je interesse hebt in een van de woningen? En zit je dan ergens aan vast? Komen er ook huurwoningen in dit project? En wat gebeurt er nadat je het formulier hebt ingevuld? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik me inschrijven voor een woning?
Er is momenteel nog geen woningaanbod beschikbaar. Meld je hier aan als geïnteresseerde. Dan ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws rondom het woningaanbod.
Kan ik meedenken over hoe dit project eruit komt te zien?
Ja, dat kan! We willen graag weten waar toekomstige bewoners behoefte aan hebben. Door middel van enquêtes, evenementen en nieuwsbrieven vragen we naar je mening en ideeën. Zo zou je samen met omwonenden en toekomstige bewoners kunnen meedenken over de inrichting van de woonomgeving. Meld je hier aan als geïnteresseerde, dan houden we je op de hoogte.
Wat betekent vrij op naam (v.o.n.)?
Vrij op naam betekent dat je een woning koopt inclusief belasting en inclusief notariskosten voor de overdracht en inschrijving bij het Kadaster. Kosten zoals voor de hypotheek en de inschrijving hiervan, zijn niet opgenomen in de v.o.n. prijs.
Wanneer start de verkoop?
Het is nog niet bekend wanneer de verkoop start, schrijf je in als belangstellende en blijf op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en start verkoop.

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en mis geen enkele update over Koningshof 2