• Blog
  • 1 maart 2024
  • Geplaatst door TeamKoningshof2

Geslaagde participatieronde voor woningbouwplan Koningshof II in Koudekerke

Op 21 februari organiseerden de initiatiefnemers AM Zeeland en Bouwgroep Peters, in samenwerking met de gemeente Veere, de eerste participatieronde voor de omwonenden van Koningshof II in Koudekerke. Deze avond bood de buurtbewoners de gelegenheid om kennis te nemen van de initiële plannen en actief deel te nemen aan het denkproces voor de verdere ontwikkeling van het project.

Zowel initiatiefnemers als Gemeente Veere lichtten tijdens een presentatie de eerste plannen voor Koningshof II toe. Na deze informatieve sessie gingen de initiatiefnemers samen met de omwonenden aan tafel. Hier werd het schetsontwerp gepresenteerd. Dit vormde het startpunt voor constructieve gesprekken waarbij de buurtbewoners de kans kregen om hun input te delen en belangrijke aspecten aan te kaarten die in overweging genomen moeten worden bij de verdere uitwerking van de plannen. Al met al een geslaagde avond met positieve reacties en waardevolle inbreng. Met maar liefst 110 aanwezigen overtrof de opkomst alle verwachtingen.

Verzamelde input verwerken

De verzamelde input van de omwonenden wordt nu door de initiatiefnemers geanalyseerd en overwogen in de verdere uitwerking van de plannen. Het streven is om de belangrijke aspecten en suggesties van de buurt zoveel mogelijk mee te nemen in het definitieve ontwerp.

Vervolg

Op korte termijn wordt een vervolguitnodiging gestuurd naar de omwonenden. Hierin koppelen we terug hoe de ontvangen input is verwerkt en presenteren we het schetsplan zoals het in de procedure wordt ingediend.

 

Benieuwd naar de presentatie? Klik hier om deze te downloaden.

Deel
Gekopieerd!